TrainingPeaks Prémium csomag 2018-06-20T10:10:05+00:00

TrainingPeaks Prémium

Szeretnél egy jobb, átfogóbb képet kapni az fejlődésedről? Nem elég neked a TrainingPeaks által nyújtott alap szolgáltatás? Ez az ajánlat neked szól!

A TrainingPeaks egy világszerte ismert, sokak által használt edzésnaplózó rendszer. Az edzések naplózásán keresztül a statisztikákig szinte mindenben segítséget tud neked nyújtani ez a rendszer. És a legjobb, hogy teljesen ingyenes!

Viszont, mint minden cégnek, nekik is meg kell élni valamiből. Az egyik megoldásuk erre a Prémium csomag. A prémium csomag számtalan olyan hasznos funkciót ad a kezedbe, amitől több információt kaphatsz az edzéseiről, egyszerűbben tudsz keresni, vagy lehetőséged nyílik módosítani bizonyos dolgokat.

Alább találod azt a 9 szolgáltatást, amit a TrainingPeaks Prémiummal kapsz!

TrainingPeaks Prémium csomag

A prémium atlétáknak lehetősége van jövőbeli edzések rögzítésére, módosítására:

 • Edzéstervek másolása és beillesztése
 • Tervezett edzések átszervezése
 • Edzések mozgatása Drag and Drop módszerrel
 • A naptár szinkronizálása Outlook-kal, Google-lel és iCal-lal

A teljesítménykezelési grafikon segít megérteni a jelenlegi állapotodat, fittségedet. Átnézheted a korábbi edzéseidet, hogy lásd, mikor voltál a teljesítményed csúcsán.

Nézz egyszerre akár több mint 30 személyre szabható diagrammot, hogy kielemezhesd az edzéseidet.

 • Teljesítménykezelési grafikon (Performance Management Chart)
 • Csúcsteljesítmény (Peak Power)
 • Teljesítményprofil (Power profile)
 • Heti/napi távolság

Amikor elérsz egy új csúcsot, legyen szó távolságról, időről, pulzusról vagy tempóról, egy kitüntetésben lesz részed. Könnyen áttekintheted, hogy miként haladsz a célod elérése irányában, vagy hogy az elért csúcsaid hogyan változtak az idők során.

A prémium atléták maximalizálhatják a térképek és grafikonok nyújtotta lehetőségeket:

 • Használd a Google térkép Satellite és Terrain nézetét
 • Nagyíts rá bármilyen méretben a grafikonra
 • Nézheted és szerkesztheted az adatokat körök, felosztások vagy helyszín szerint
 • Szűrd ki az egyes adatokat a nagyobb láthatóság céljból
 • Egyszerre akár több ablakban is nézheted az edzésadataidat

A prémium atlétáknak lehetősége van az edzéssel kapcsolatos adatok szerkesztésére, hogy a lehető legpontosabb értékek szerepeljenek.

 • Bemelegítések, levezetések és hibás részek törlése
 • Pontatlan kimagaslások javítása
 • Edzések részeinek levágása
 • Egyéni távolságok szerkesztése, létrehozása és analizálása

A magassági szint javításával pontosíthatod a GPS adataidat. Bármilyen olyan fájlnál módosíthatod a szintkülönbségeket, amely rendelkezik GPS adatokkal, melyet a TrainingPeaks automatikusan elvégez a számodra a több száz gigabájtnyi területadatot tartalmazó Ground Control adatbázisa alapján.

Az Annual Training Plan (Éves edzésterv) segítségével olyan heti edzéseket tudsz létrehozni, ami kulcsfontosságú eseményeken a legnagyobb teljesítményre készít fel. Add meg a heti átlagos edzésóráid számát, illetve a célesemény időpontját és fontosságát, és az ATP létrehozza neked az éves periodizációt.

A prémium sportolók saját kulcsszavakra is kereshetnek az edzéseik között, akár szűrőfeltételek alkalmazásával, illetve korlátlan találatokat kapnak és további haladó keresési beállításokhoz férnek hozzá.

Tetszik ez a prémium csomag, de mennyibe kerül?

A prémium csomag havidíja $19.95. Mi a Fuss Te Is! Akadémiánál arra törekszünk, hogy mindenki a lehető legtöbbet kapja, így ennek az akciónak a keretében mindösszesen 3.490 Ft-ért juthatsz hozzá, amely átszámítva körülbelül egy 30%-os kedvezményt biztosít a számodra.

KÉREM A TRAININGPEAKS PRÉMIUM CSOMAGOT!

Kockázatos-e az automatikus fizetés?

Mi alapvetően futóedzők vagyunk, a nevünket és az arcunkat adjuk a Fuss Te is Akadémiához, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bízol bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnánk megfelelni egy edző-sportoló viszonyban? Hogyan ajánlanának a futóink minket, ha lenne egy pici gyanú is velünk szemben? Sehogy! Az automatikus fizetési megoldásnál az is vezérelt minket, hogy a futók és futóedzők kapcsolata hagyományosan havi díjas alapú, ezért úgy gondoltuk, hogy ehhez mi is alkalmazkodunk és a korszerű és kényelmes automatikus bankkártyás fizetést is ehhez alakítjuk.

Az előfizetés az előfizetés napjától számított egy hónapig él, mely után automatikusan megújul bankkártyás fizetéssel. Az előfizetést az OTP SimplePay biztosítja. A bankkártya adatokhoz a Fuss Te Is! Akadémia nem fér hozzá, azok kizárólag az OTP SimplePay rendszereiben tárolódnak el. A TrainingPeaks az előfizetés teljes időtartama alatt biztosítja a hozzáférést a kiválasztott edzéstervedhez, szakmai anyagokhoz és videókhoz.

Igen, az előfizetést bármikor lemondhatod! Lemondás esetén rendszerünk a következő esedékes előfizetési díjat már nem fogja vonni a bankkártyádról. A lemondáskor az aktuális előfizetésből hátralévő ideig a TrainingPeaks zavartalanul biztosítja a szakmai anyagokhoz és az edzéstervedhez történő hozzáférést.

Természetesen! A szamlazz.hu -nak köszönhetően előfizetésed megvásárlása után pár percen belül megkapod tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított ÁFÁ-s számlát. Az előfizetésed minden hónapban automatikusan megújul, így minden hónapban egy új számla keletkezik, amit szintén automatikusan küldünk neked e-mailben!

Készen állsz a változásra?

Az ELŐFIZETEK gomb megnyomásával tudomásul veszem, hogy a 3.490,- Ft a TrainingPeaks Prémium előfizetés havidíja. Az első hónap letelte után automatikusan 3.490,- Ft összeggel havonta megújul, bankkártyás fizetéssel, de azt is tudom, hogy bármikor lemondhatom.

Teendőid:
1. Töltsd ki a baloldali űrlapot!
2. Fizesd ki bankkártyával a termék árát!
3. KÉSZ VAGY, küldjük a tagsági belépési adataidat levélben!

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az űrlap kitöltése után az OTP bankkártyás felületére irányít a rendszer. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a Fuss Te is Akadémia nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

secure2A NAGYOK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért az OTP SimplePay felel. Nem csak mi választottuk a SimplePay-t, hanem más hazai webes kereskedők is, mint az Allianz, a jegymester.hu, a szallas.hu  vagy a TicketPro.

contactKÉRDÉSED VAN?
SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt az ugyfelszolgalat@fussteis.hu e-mail címre és 48 órán belül örömmel segítünk neked.

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. A Fuss Te is Akadémia elkötelezett híve az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

1. Az „Előfizetés” gombra kattintva átkerülsz a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adataid megadásával elindítod a tranzakciót
2. A kártyaadatok megadását követően kérünk, hogy ellenőrizd az adatok helyességét!
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, valamint a SimplePay felület visszairányít hozzánk, a Fuss Te is Akadémia oldalára.

 1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul, ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
  Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
 2. Mi alapvetően futóedzők vagyunk, a nevünket adjuk a Fuss Te is Akadémiához, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnánk megfelelni egy edző-sportoló viszonyban? Hogyan ajánlanának a futóink minket, ha lenne egy pici gyanú is velünk szemben? Sehogy.
 3. A fizetési szolgáltatónk az OTP tulajdonában lévő SimplePay. Olyan cégek használják a SimplePay-t, mint az Allianz, az Unicef, a TicketPro, a szallas.hu  és még rengeteg más hazai webes szolgáltató. Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond?

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért, amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy, ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankartyafront

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A SimplePay felületen HH/ÉÉ formátumban írd be kérlek (pl.: 11/20)
bankartyaback
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Partnereink: