Fuss Te is Akadémia ajánlat 2018-09-24T14:01:31+02:00

Különleges lehetőség!

Fejlődj rekord idő alatt, csak két kattintás és felkészülten állhatsz a rajtnál!

Futók ezrei álltak már ott a rajtnál, de sajnos sokan nem tudták kihozni magukból a maximumot!

5 végzetes hiba, amit kerülj el a felkészülésedben

HIBA #1 Követsz valamilyen edzéstervet, de a program nem egyénre szabott, nem a képességeidet veszi figyelembe, csak általánosságokat ad meg.
Eredmény: futsz, de szinte feleslegesen. Rengeteg potenciál marad benned.

HIBA #2 Internetes edzéstervet követsz, sok benned a bizonytalanság és nincs kitől kérdezni.
Eredmény: Tele frusztrációkkal, bizonytalanul állsz majd a rajtban

HIBA #3 Bár terved van, annak elvégzését senki nem kontrollálja, felügyeli.
Eredmény: a gyengülő motiváció sok kimaradt edzéshez, aluledzéshez vezet.

HIBA #4: Ami sajnos még gyakoribb,nincs edzői kontroll és túl gyakran, túl nagy intenzitással futsz.
Eredmény: a lelkesedésed túledzéshez és sérüléshez vezet.

HIBA #5 Követsz egy edzéstervet, de az csak a távolságot adja meg, az intenzitást csak felületesen, mint pl “lassú futás”, “gyors futás”. Ez nem precíz és nem is egyére szabott.
Eredmény: a nem megfelelő vagy bizonytalan edzésintenzitásoktól nem várható fejlődés, vagy épp túlterhelt leszel.

Lőrincz Olivér

futóedző

Lőrincz Olivér vagyok, a Fuss Te Is! Akadémia szakmai vezetője. Testnevelő tanári és mesteredzői (UCI) végzettséggel rendelkező edző vagyok, több mint 20 év állóképességi sportokban szerzett edzői tapasztalattal. Hosszútávfutók felkészülését már 12 éve irányítom. Magyarországon pillanatnyilag az egyetlen futóedző vagyok, akinek tanítványa felnőtt Világbajnoki címmel büszkélkedhet. (Nagy Katalin, 2015)

Térj át egy olyan bizonyított edzésmódszerre, amivel gyorsabban fejlődsz és kiküszöbölöd ezeket a hibákat!

Készülj velünk a következő versenyedre! Csak két kattintás és tiéd az Akadémia előfizetés összes előnye!

 • Lézerpontosan meghatározzuk a pulzus, tempó, vagy watt alapú intenzitási zónáidat

 • Edzéseink a számodra meghatározott intenzitási zónákra, egyedileg a te szervezetedre íródnak.

 • Edzésadataidat monitorozzuk, figyelünk rád!

 • Nem hagyunk bizonytalanságban az első versenyeden. Bármikor elérsz minket!

 • Felkészítünk a verseny napjára, minden információt megkapsz, hogy ne téblábolj, hanem magabiztosan és büszkén állj majd a rajtnál!

 • Már az első félmaratonodat is hatékonyan fogod futni. Versenytaktikát írunk számodra, ami kihozza belőled a maximumot!

Garanciát vállalunk!

 • Előfizetői Facebook csoportunkban 100% válaszadási garanciát vállalunk. Nincs több bizonytalanság, nincs több megválaszolatlan kérdés!

 • Fejlődésedre garanciát vállalunk! Ha nem fejlődsz, a következő programunkra a vendégünk vagy, ráadásul prémium csomagban!

BELEVÁGOK, SZERETNÉK FELKÉSZÜLTEN ÁLLNI A RAJTBAN!

Hogyan zajlik a közös munkánk? Mi vár rád?

Előfizetés után, válaszd majd ki a valamelyik felkészülési programunkat!

Edzőink egy kérdőívet küldenek e-mailben, melyet visszaküldés után kiértékelnek.

Ügyfélszolgálatunk segít a szükgéses technikai lépésekben (TrainingPeaks regisztráció, órabeállítás)

Teljesíted a tesztfutást, ami feltöltődik a már beállított TrainingPeaks edzésnaplódba.

A tesztfutás alapján meghatározzuk a saját zónáidat és hogy milyen szintű edzéstervünkkel fejlődsz a legjobban!

Edzőink beteszik a edzésnaptáradba az első heti edzéstervedet.

Indul az edzés!

Start: Indul a közös munka, nyomás futni!

Folyamatosan dolgozunk és csodálatosan fejlődsz! Edzőink minden hétvégén átnézik az edzéseidet és hétfőnként beteszik a naptáradba a következő heti tervet.

Lelkiismeretesen csinálod a számodra, a te saját zónáidra kiírt edzéstervet. Ugye?

Utolsó heti edzéstervedhez egy rád szabott versenytaktikával is segítelek elérni a célodat a versenyeden! Hajrá!

Mennyit ér egy ilyen sportolói előfizetés?

Itthon, sőt egész Európában nem találtunk hasonlóan működő hatékony, tudományos alapokra épülő előfizetéses rendszert. Amerikai sztáredzők mostanában jelennek csak meg a piacon hozzánk hasonló rendszerekkel, jellemzően  havi 8.000-15.000 forintos havidíj közötti árakon, de lényegesen vékonyabb szolgáltatáscsomaggal és persze angol nyelven!

Hasonló nemzetközi rendszerek: 8.000 – 15.000Ft/hó

 

Ha már körbenéztél, akkor láthattad, hogy az egyéni edzéstervezés havi 15.000-40.000 forintos havidíj között mozog a piacon. Természetesen az egyéni edzésvezetés egy közvetlenebb edző-sportoló viszonyt valósít meg, de ha edzővel, szakmailag megalapozott keretek között szeretnél készülni, akkor bizony ennyit kell kiadnod havonta!

Egyéni edzésvezetés:
15.000 – 40.000Ft/hó

Ezek után mennyibe kerül nálunk egy előfizetés? Most figyelj!

Mi a Fuss Te is Akadémiánál arra gondoltunk, hogy megpróbálunk egy olyan csomagot kínálni, ahol bár nincs meg az egyéni edzésvezetés 1:1 sportoló-edző viszonya, de előre kialakított felkészülési programunk szakmailag garantálja a fejlődést és pénzügyileg is kiszámítható. Így egy remek kompromisszumot tudunk nyújtani a futóink számára.

A Fuss Te is Akadémia előfizetés értéke 4.990Ft/hó, de ha ennek az akciónak a keretében fizetsz elő, akkor előfizetésed

 az első hónapra 50% kedvezménnyel 2.490Ft/hó.

BELEVÁGOK, SZERETNÉK FELKÉSZÜLTEN ÁLLNI A RAJTBAN!

Van itt még valami! Előfizetőként 2 db különleges BÓNUSZ jár neked, amiket előfizetés után AZONNAL elérsz!

BÓNUSZ #1:

Sportolónkként tagja lehetsz Facebook csoportunknak, ahol én is jelen leszek, és ahol garanciát vállalunk arra, hogy minden kérdésedre válaszolunk. Egyetlen törvény van a csoportban: nincs megválaszolatlan kérdés. Az előfizetőinkből álló Facebook csoportunkban nem csak hozzád hasonló futóktól meríthetsz motivációt, de edzőink ott vannak veled és nem hagyunk bizonytalanságban sem! Teljesen természetes, hogy az első félmaraton előtt tele vagy kérdésekkel, mi nem hagyunk velük egyedül!

BÓNUSZ #2:

Előfizetőnkként hozzáférsz szakmai videókönyvtárunkhoz. Azokhoz a videókhoz, amiket azért forgattunk, hogy sportolóink helyesen tudják végrehajtani az edzésterveknél használt instrukcióinkat. Találsz videót a helyes bemelegítésekről, az edzések utáni nyújtásokról és az edzések során általunk használt intenzitási zónákról. Minden egyben van ahhoz, hogy akár egyedül, külső segítség nélkül is hatékonyan követni tudd az edzéseinket!

Nincs kockázat! Fejlődésedre garanciát vállalunk!

FEJLŐDÉSI GARANCIA:

Hiszünk abban amit csinálunk! Eredmények, tapasztalatok, hozzád hasonló sportolókkal végzett munka termédek tapasztalata van emögött a garancia mögött!

Mi annyira hiszünk a munkánkban és az edzésterveinkben, hogy:

 átvállaljuk tőled a kockázatot!

Ha a program végén nem vagy jobb edzettségi állapotban, mint a program elején, ha a program végén teljesített tesztfutás alkalmával nem látszik a fejlődés, akkor a következő felkészülési programunkra a vendégünk vagy. Sőt! Ha így alakulna (nem fog), akkor prémium csomagban viszünk tovább a következő félmaratonodra!

BELEVÁGOK, SZERETNÉK FELKÉSZÜLTEN ÁLLNI A RAJTBAN!

Olvasd el, mit mondanak sportolóink a közös munkánkról!

A Fuss te is Akadémiát nagyon hasznos útmutatónak tartom, hogy ne kelljen a saját fejem után menni és kitalálni, hogy hogyan, milyen edzésekre van szükség a célom eléréséhez.

Hodosi Zoltán

Aki kezdő vagy nem tud előrelépni és továbbfejlődni, annak mindenképpen ajánlom, de sok akaraterőre és kitartásra lesz szüksége a kívánt cél eléréséhez!! Kitűnő, nagy tapasztalattal rendelkező edzők segítik a munkát, akik szakmai tudásukkal minden tőlük telhetőt megtesznek a siker eléréséig vezető úton!!

Horváth Péter

Ha tutira akarsz menni, nem akarod széthajtani magad, tudatosan, egészségesen szeretnél futni, akkor válaszd a Fuss Te is Akadémiát!

Willy Károly
BELEVÁGOK, SZERETNÉK FELKÉSZÜLTEN ÁLLNI A RAJTBAN!

Kockázatos-e számodra az automatikus fizetés?

Mi alapvetően futóedzők vagyunk, a nevünket és az arcunkat adjuk a Fuss Te is Akadémiához, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bízol bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnánk megfelelni egy edző-sportoló viszonyban? Hogyan ajánlanának a futóink minket, ha lenne egy pici gyanú is velünk szemben? Sehogy! Az automatikus fizetési megoldásnál az is vezérelt minket, hogy a futók és futóedzők kapcsolata hagyományosan havi díjas alapú, ezért úgy gondoltuk, hogy ehhez mi is alkalmazkodunk és a korszerű és kényelmes automatikus bankkártyás fizetést is ehhez alakítjuk.

Az előfizetés az előfizetés napjától számított egy hónapig él, mely után automatikusan megújul bankkártyás fizetéssel. Az előfizetést az OTP SimplePay biztosítja. A bankkártya adatokhoz a Fuss Te Is! Akadémia nem fér hozzá, azok kizárólag az OTP SimplePay rendszereiben tárolódnak el. A Fuss Te Is! Akadémia az előfizetés teljes időtartama alatt biztosítja a hozzáférést a kiválasztott edzéstervedhez, szakmai anyagokhoz és videókhoz.

Igen, az előfizetést bármikor lemondhatod! Lemondás esetén rendszerünk a következő esedékes előfizetési díjjat már nem fogja vonni a bankkártyádról. A lemondáskor az aktuális előfizetésből hátralévő ideig a Fuss Te Is! Akadémia zavartalanul biztosítja a szakmai anyagokhoz és az edzéstervedhez történő hozzáférést.

Természetesen! A szamlazz.hu -nak köszönhetően előfizetésed megvásárlása után pár percen belül megkapod tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított ÁFÁ-s számlát. Az előfizetésed minden hónapban automatikusan megújúl, így minden hónapban egy új számla keletkezik, amit szintén automatikusan küldünk neked e-mailben!

Készen állsz a közös munkára? Vágj bele most!

Teendőid:
1. Töltsd ki a baloldali űrlapot!
2. Fizesd ki bankkártyával a termék árát!
3. KÉSZ VAGY, küldjük a tagsági belépési adataidat levélben!

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az űrlap kitöltése után az OTP bankkártyás felületére irányít a rendszer. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a Fuss Te is Akadémia nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

A NAGYOK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért az OTP SimplePay felel. Nem csak mi választottuk a SimplePay-t, hanem más hazai webes kereskedők is, mint az Allianz, a jegymester.hu a szallas.hu  vagy a TicketPro

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt az info@fussteis.hu e-mail címre és 48 órán belül örömmel segítünk neked.

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. A Fuss Te is Akadémia elkötelezett híve az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

1. Az „Előfizetés” gombra kattintva átkerülsz a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adataid megadásával elindítod a tranzakciót
2. A kártyaadatok megadását követően kérlünk, hogy ellenőrizd az adatok helyességét.
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, valamint a SimplePay felület visszairányít hozzánk, a Fuss Te is Akadémia oldalára.

 1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
  Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
 2. Mi alapvetően futóedzők vagyunk, a nevünket adjuk a Fuss Te is Akadémiához, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnánk megfelelni egy edző-sportoló viszonyban? Hogyan ajánlanának a futóink minket, ha lenne egy pici gyanú is velünk szemben? Sehogy.
 3. A fizetési szolgáltatónk az OTP tulajdonában lévő SimplePay. Olyan cégek használják a SimplePay-t, mint az Allianz, az Unicef, a TicketPro, a szallas.hu  és még rengeteg már hazai webes szolgálató. Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond?

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért, amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Természetesen! A csodálatos szamlazz.hu -nak köszönhetően előfizetésed megvásárlása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított ÁFÁ-s számlát.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankartyafront

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A SimplePay felületen HH/ÉÉ formátumban írd be kérlek (pl.: 11/20)
bankartyaback
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Partnereink: