Előfizetés 2018-05-25T14:38:44+00:00

Az ELŐFIZETEK gomb megnyomásával tudomásul veszem, hogy a Fuss Te is! Akadémia előfizetésem havonta 4.990 Ft összeggel automatikusan megújul, bankkártyás fizetéssel, de azt is tudom, hogy bármikor lemondhatom.

Teendőid:
1. Töltsd ki a baloldali űrlapot!
2. Fizesd ki bankkártyával a termék árát!
3. KÉSZ VAGY, küldjük a tagsági belépési adataidat levélben!

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az űrlap kitöltése után az OTP bankkártyás felületére irányít a rendszer. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a Fuss Te is Akadémia nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

secure2A NAGYOK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért az OTP SimplePay felel. Nem csak mi választottuk a SimplePay-t, hanem más hazai webes kereskedők is, mint az Allianz, a jegymester.hu a szallas.hu  vagy a TicketPro

contactKÉRDÉSED VAN?
SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt az info@fussteis.hu e-mail címre és 48 órán belül örömmel segítünk neked.

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. A Fuss Te is Akadémia elkötelezett híve az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

1. Az „Előfizetés” gombra kattintva átkerülsz a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adataid megadásával elindítod a tranzakciót
2. A kártyaadatok megadását követően kérlünk, hogy ellenőrizd az adatok helyességét.
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, valamint a SimplePay felület visszairányít hozzánk, a Fuss Te is Akadémia oldalára.

  1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
    Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
  2. Mi alapvetően futóedzők vagyunk, a nevünket adjuk a Fuss Te is Akadémiához, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnánk megfelelni egy edző-sportoló viszonyban? Hogyan ajánlanának a futóink minket, ha lenne egy pici gyanú is velünk szemben? Sehogy.
  3. A fizetési szolgáltatónk az OTP tulajdonában lévő SimplePay. Olyan cégek használják a SimplePay-t, mint az Allianz, az Unicef, a TicketPro, a szallas.hu  és még rengeteg már hazai webes szolgálató. Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond?

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért, amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Természetesen! A csodálatos szamlazz.hu -nak köszönhetően előfizetésed megvásárlása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított ÁFÁ-s számlát.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankartyafront

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A SimplePay felületen HH/ÉÉ formátumban írd be kérlek (pl.: 11/20)
bankartyaback
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.