Dietetika 2018-06-03T16:16:50+02:00

BEMUTATKOZÁS

MUZSNAI BERNADETT

Felsőfokú dietetikus tanulmányaim egy részét Németországban végeztem az Erasmus program keretében. Az egyetemi képzés mellett a kórházi gyakorlatokat kiegészítve, szociális és vendéglátóipari tapasztalatokat gyűjtöttem. Emellett az élelmiszeripari termékfejlesztés dietetikai vonatkozásaiba is betekintést nyertem a Cerbonánál. Angolul és németül is jól beszélek, nyelvismeretemet folyamatosan fejlesztem. Határozottságom és rugalmasságom hozzásegít a problémák gyors áttekintéséhez és megoldásához. A Johnson&Johnson-nál a diabetes üzletág Pest megyei területi vezetőjeként vércukormérő készülékek értékesítésével foglalkoztam, illetve ennek kapcsán a Magyar Cukorbetegek Országos Szövetségének rendezvényein szakmai előadásokat tartottam.
A megfelelő klinikai tapasztalat és személyes elkötelezettségem miatt két és fél évig a II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika csapatát erősítettem terápiás dietetikusként. Az élelmezés mellett részt vetem a táplálásterápia felépítésében, szakmai anyagokat fejlesztettem, tanácsadást és klubokat tartottam.
Folyamatosan képzem magamat, szeretek több lábon állni és változatos feladatokat válalni. Másodállásban szakértőként részt vettem egy Európai Uniós projektben, ami az egészségügyi ellátórendszer szervezeti hatékonyságát hivatott fejleszteni.
Az IWI Fitnesz-, Wellness szakmenedzser képzése révén ismereteim további gazdasági szemlélettel bővültek a sport, prevenció és az egészségturizmus menedzsment területén.
Hobbim a gasztronómia, professzionális szinten is tanulom a cukrászatot. Szerencsém volt Budapest egyik legjobb cukrásza mellett gyakornokoskodni az Aria hotel konyháján, majd hónapig Európa legnagyobb 5*-os resort-hoteljében fejlesztettem tudásom.
Privát és céges megkeresések esetén szakmai tanácsadást egyéni vállalkozásom keretén belül folyamatosan vállalok.



KÉPZÉSEK, DIPLOMÁK

2016. szeptember – jelenleg is | Cukrász – felnőttképzés
BVHSZC DOBOS C. JÓZSEF VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLÁJA

2015. április – 2016. szeptember |Fitnesz-, Wellness és SPA Menedzser
INTERNATIONAL WELLNESS INSTITUTE

2012. március – szeptember | Dietetikus – Erasmus Program
FRIEDRICH SCHILLER UNIVERSITÄT JENA, Ernährungswissenschaften

2008. szeptember – 2014. június | Dietetikus diploma
SEMMELWEIS EGYETEM – Egészségtudományi Kar

2002 – 2008. | Érettségi
BAÁR-MADAS REFORMÁTUS GIMNÁZIUM


MUNKATAPASZTALAT

CELTIC MANOR RESORT 5* – NEWPORT
2017. november – december | Commis chef, pastry

SEMMELWEIS EGYETEM II. SZ. GYERMEKGYÓGYÁSZATI KLINIKA – BUDAPEST
2015. január – 2017. november | Dietetikus
Élelmezési munkák és szakdietetikusi feladatok ellátása, diétás edukáció

NUTRICIA ADVANCED MEDICAL NUTRITION
2016. december – 2017. november | Megbízott dietetikus szakértő
Szakmai konferenciákon előadások és bemutatók tartása (dysphagia)

ÁLLAMI EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓ KÖZPONT – BUDAPEST
2015. július – 2015. november | Szakmai szakértő (Egyéni egészségtervezés kiemelt TÁMOP projekt)
Szaktanácsadás

JOHNSON & JOHNSON, LIFESCAN, INC. – TWINMED KFT. – BUDAPEST
2014. szeptember – 2014. december | Orvoslátogató, diabetes területi vezető
Integrity selling – manager képzési program
Orvostechnikai eszközök értékesítése, partnerek felkeresése, üzletkötés, szakmai előadások tartása

CERBONA (NAPONTA KFT.) – SZÉKESFEHÉRVÁR
2013. december – 2014. február | Szakmai gyakornok
Diétás termékek fejlesztése, szaktanácsadás, piackutatás

Alkalmi jelleggel: önkénteskedés a Bátor Táborban (dietetikus), Sportos Cukorbetegekért Egyesület nyári táborának szervezése, szakmai támogatása,
rendezvényszervezés, orvosi és céges konferenciák lebonyolítása (Budapest Underguide, Expert-Quality)
Merck gyógyszercég részére szakmai anyagok írása, kiadványszerkesztés (diabetes, PCOS, inzulin rezisztencia, Sclerosis Multiplex)

Árak és jelentkezés

Árjegyzék
Első konzultáció:17.000 Ft.
Tanácsadás:15.000 Ft.
Kontroll:13.000 Ft.