Vegán zabkeksz aszalt áfonyával

Vegán zabkeksz aszalt áfonyával

Nyomtatás
Mennyiség Előkészítés
16 darab 20 perc
Sütés/főzés
20 perc
Mennyiség Előkészítés
16 darab 20 perc
Sütés/főzés
20 perc
Nyomtatás
Mennyiség Előkészítés
16 darab 20 perc
Sütés/főzés
20 perc
Mennyiség Előkészítés
16 darab 20 perc
Sütés/főzés
20 perc
Hozzávalók
Mennyiség: darab
Tápanyagadatok
Energiatartalom 119kcal
% DV (napi érték)*
Összes zsírtartalom 5g 8%
Szénhidrát 16g 5%
Fehérje 3g 6%
* A százalékos napi értékek kétezer kalóriás étrendre vonatkoznak.
Elkészítés
  1. Az aszalt gyümölcsöt beáztatjuk az aromába
  2. A száraz hozzávalókat egy tálban összekeverjük, hozzáadjuk a felmelegített kókuszzsírt és az áztatott gyümölcsöt az aromával együtt. Teszünk hozzá annyi vizet, hogy egy közepesen lágy masszát kapjunk. Hagyjuk állni 5-10 percig –addig megszívja magát a zabpehely, így könnyebben formázhatóvá válik!
  3. Kis golyókat formálunk, szilikonos sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és ott az ujjaink segítségével kicsit meglapítjuk, korongokat formálva. Ehhez üdítős pohár alját is használhatjuk
  4. 150 fokos sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.
A recept megosztása
vn_adatrogzito@fussteis.hu'
Követem Versenynevezés Adatrögzítő:

vn_adatrogzito@fussteis.hu'
Legutóbbi bejegyzések tőle: