Alj nélküli túrós

Alj nélküli túrós

Nyomtatás
Mennyiség Előkészítés
8 szelet 10 perc
Sütés/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
8 szelet 10 perc
Sütés/főzés
30 perc
Nyomtatás
Mennyiség Előkészítés
8 szelet 10 perc
Sütés/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
8 szelet 10 perc
Sütés/főzés
30 perc
Hozzávalók
Mennyiség: szelet
Tápanyagadatok
Energiatartalom 108kcal
% DV (napi érték)*
Összes zsírtartalom 4g 6%
Szénhidrát 7g 2%
Fehérje 11g 22%
* A százalékos napi értékek kétezer kalóriás étrendre vonatkoznak.
Elkészítés
  1. Egy tálban összekeverjük a túrót, a tojások sárgáját, a zablisztet, a zabkorpát, a sütőport és a citromot, ízlés szerint édesítjük.
  2. Kevés zsiradékkal vékonyan kikenjük a tepsit és a masszát belesimítjuk. A tetejére simítjuk a felvert tojásfehérjét. Vastagságtól függően 20-30 perc alatt megsül, a tűpróba megmondja, ha kész. A tojásfehérje hab alá kenhetünk cukormentes lekvárt is.
A recept megosztása
vn_adatrogzito@fussteis.hu'
Követem Versenynevezés Adatrögzítő:

vn_adatrogzito@fussteis.hu'
Legutóbbi bejegyzések tőle: