Önmagamért harcolok 9. – BioTechUSA For Her terméktapasztalatok

Önmagamért harcolok 9. – BioTechUSA For Her terméktapasztalatok

Talán emlékeztek még rá, nyár elején az a megtiszteltetés ért, hogy kaptam a BioTechUSA For Her termékcsaládból egy teljes csomagot. Akkor megígértem, hogy ha kipróbáltam őket, beszámolok a tapasztalataimról.

Az Active Woman és az Iso Whey Zero nem volt újdonság számomra, hisz a vitaminszükségletemet eddig is BioTechUSA termékkel fedeztem, illetve a fehérjepor is a konyhám alapkelléke. Az viszont nekem is új információ volt, hogy az Iso Whey Zero egy ideje már egy Native Whey (https://biotechusa.hu/native-whey) nevű kivételes tisztaságú, prémium tejsavófehérje alapanyagból készül, ami kizárólag szabadon tartott, fű alapú takarmánnyal táplált tehenek friss tejéből származik.
Az L-Carnitine+Chrome, illetve a Mega Fat Burner használatától azt vártam, hogy megnövekedjen a testzsírszázalékom elvesztésének üteme, illetve segítséget kapjak a vércukorszintem ingadozásának csökkentésében, az Ultra Loss-tól pedig a kisétkezéseim leegyszerűsítését reméltem. A legnagyobb kíváncsisággal a Pre Workout és az Intra Workout töltött el.

Próbáltam semmit, vagy nagyon keveset változtatni az étkezési és sportolási szokásaimon, hogy valóban a termékek hatását tudjam figyelni. Rossz tapasztalatom egyikkel sincs, van köztük olyan, amit a továbbiakban is használni fogok, mert a hatásait nem tudom mással kiváltani, illetve lett(ek) szerelem-termékek is.

Amit mindenképp javasolnék rendszeres használatra, az az L-Carnitine+Chrome és a Mega Fat Burner. Jobban terhelhető voltam, kevésbé fáradtam el, ezt egyértelműen a megnövekedett l-karnitin bevitelemnek tudom be. Tudtátok, hogy az l-karnitint szívproblémák kezelésére is alkalmazzák? A triglicerid és a szérum koleszterinszint csökkentésére képes, így a szívinfarktus megelőzésében is lehet szerepe. Sokkal kevesebbszer tört rám az esti evésroham, ami annak köszönhető, hogy a króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. Nekem nagyon nem mindegy, milyen gyakorisággal kell esténként megvívni önmagammal a szénhidrátevés elleni harcot. Persze a króm csak arra képes, hogy a fizikai vágyat csillapítsa, a pszichés eredetű falásrohamok megmaradtak problémának.

A meggy-joghurt ízesítésű Ultra Loss nagyon finom! Azért választottam ezt az ízesítést, mert abban bíztam, hogy ez nem lesz annyira édes. Nem is csalódtam az ízében, frissítő, kellemes ízű. Kíváncsiságból kis adagban vásároltam a többi ízből is, de nekem a meggy-joghurt maradt a nyerő. A javasolt elkészítési módja 30 g por összekeverése 300 ml vízzel. Ha úgy éreztem, mégis éhes maradtam, akkor például natúr joghurtba kevertem kis zabkorpával együtt, vagy kevesebb folyadékkal öntetet készítettem belőle kedvenc bögrés sütimhez.

A csomagban volt két termék, amiből szerelem lett, ezek a Pre Workout és az Intra Workout. Ezek a koktél ízek annyira finomak, hogy már csak emiatt is több kedvem volt az edzésekhez. Még el sem kezdtem mozogni, de már éreztem, hogy belülről melegít és felpörget a Pre Workout. Az Intra Workout bőven elegendő folyadék volt nekem az edzések alatt (fél liter vízben kell feloldani), folyamatosan ittam meg, leginkább azokban a pillanatokban, amikor éreztem, hogy szükségem van plusz külső segítségre az edzésmotiváció fenntartásához, vagy kezdtem fáradni. Használatukkal az izomláz is vagy elmaradt, vagy gyorsabban regenerálódtam.

A csomagban lévő termékekből a mindennapokban továbbra is használom az L-Carnitine+Chrome-ot és a Mega Fat Burner-t. Az pedig már a teszt első hetében világos volt számomra, hogy edzés előtt és közben kihagyhatatlan a Pre Workout és az Intra Workout.

Próbáljátok ki a termékeket, figyeljétek közben a testetek jelzéseit, és rá fogtok jönni, hogy olyan segítséget, plusz erőt nyújtanak, amiről vétek lenni lemondani. Nagyon köszönöm a lehetőséget a BioTechUSA-nak, én továbbra is hűséges vásárlótok maradok!