Kilométergyűjtésből kedvezmény

Kilométergyűjtésből kedvezmény

Pár hete már írtam a runaddict alkalmazásról. Az alkalmazás megközelítése kicsit más, mint az eddigiek. Alapvetően nem naplózni akarja az edzéseidet (ezt úgy oldja meg, hogy egyéb naplózó alkalmazásoktól kéri el az adatokat), hanem motiválni akar, hogy futásaiddal minél több pontot érj el. Kilométer vagy akár idő alapú kihívásokra tudsz jelentkezni, melyekért teljesítéskor pontokat kapsz. Az összegyűjtött pontokat sportórára, különböző típusú cipőkre, sportruházatra, vagy épp teljesítménydiagnosztikára vonatkozó kedvezményekre válthatod be.

Ott tartottunk, hogy rákattintottam az első kihívásomra, és szorgalmasan gyűjtöttem a kilométereket, hogy megkaphassam értük a felhasználható pontjaimat. Nyár lévén kinéztem a nekem való promóciót: a futócuccok.hu webshopban 30% kedvezményt szerezhetek Nike futó pólókra. Ez aztán a nekem való – meleg is van, és találtam is egy az edzéstervezésben és sportolóimmal történő kommunikációban is remekül használható pólót, ezt itt balra! Hiánypótló futópóló, ez nem is vitás.


Szóval a cél meglett és amikor a futásokat is teljesítettem hozzá, akkor már pattintottam is az alkalmazást: igen, megvannak a pontjaim! Szuper! Ezennel és azonnal odaballagtam az akciókhoz, és a biztonság kedvéért újra végig néztem, milyen lehetőségeim vannak elkölteni a pontjaimat.
A futóruházatokon kívül van biztosítás, sportdiagnosztikai mérés is a tányéron, de nem lehet eltántorítani, nekem ez a póló KELL! Rákattintottam a kérem a kedvezményt gombra, és a kedvezmények menüben megjelent a kuponkódom, amit hamarosan felhasználok. Figyeljetek rá, hogy minden kedvezménynek érvényessége van, használjátok fel, és ne hagyjátok veszni a megszerzett pontjaitokat!

A vásárlás innen már megy, mint az karikacsapás, normál webshopos folyamat, de a cikk alatt látható galériában bemutatom néhány lépésben. A kapott kupon felhasználása előtt még a termék eredeti árát látod. Amint azonban beírod a kuponkódot a pénztárnál, már frissül is és a kedvezményes áron fogod megkapni a kiválasztott cuccot!

A póló azóta már meg is jött és mivel nincs is jobb, mint egy új pólóban edzeni ezért a mai mobilizációs és törzsizomfejlesztő edzésen már fel is vettem.