Regisztráció – fussteis.hu

Regisztráció

Az oldal teljes körű használatához be kell jelentkezned. Ezt megteheted a Facebook-azonosítóddal is, vagy pedig egy újonnan létrehozott regisztrációval.

Az utóbbihoz kérlek, kattints a jobb felső sarokban található Regisztráció feliratra.

Ekkor felugrik egy adatlap, aminek minden rubrikáját töltsd ki, e nélkül nem fogsz tudni regisztrálni. Mivel rengeteg versenyszervezővel állunk kapcsolatban, és rengeteg versenyre tudsz nálunk nevezni, ezért fontos, hogy minden adat, amire a versenyszervezőknek szüksége van, ki legyen töltve. Fontos, hogy minden adat valós legyen, hiszen ezekkel az adatokkal fogsz versenyekre nevezni. Ha bármelyik adatod nem valós, vagy véletlenül elütöd, akár a nevezésed is múlhat rajta! A rosszul megadott adatokért a fussteis.hu felelősséget nem vállal!

Kérünk, hogy olyan e-mail címet és telefonszámot adj meg, amit rendszeresen használsz, mert minden értesítést ezekre fogunk küldeni. Nehogy lemaradj valamiről!

Ha kitöltötted, kattints az űrlap alján található zöld Regisztráció gombra. A sikeres regisztrációról visszaigazoló e-mailt küldünk a megadott e-mail-címre.

Ezzel készen is vagy, már csak be kell lépned, és már böngészhetsz is a szuperebbnél szuperebb versenyek között!