Nevezés eseményre – fussteis.hu

Nevezés eseményre

Nevezéshez keresd meg az eseményt a listában és kattints rá. Az oldal aljára görgetve látod a Nevezési kategóriákat. Itt többféle árat is láthatsz akár attól függően, hogy az adott szervezőnél milyen kategóriák vannak (pl. Spuri Aranykártya).

Válaszd ki a megfelelőt és kattints a jobb szélen lévő zöld bevásárlókosár ikonra. Ekkor megnyílik a kosarad. Ha tovább szeretnél még böngészni az események között, akkor kattints a jobb oldalon lévő Vásárlás folytatása gombra. Ha nem szeretnél több eseményre nevezni, akkor kattints a lap alján a Tovább a pénztárhoz gombra.

Ekkor átirányítunk a Fizetés oldalra. Itt láthatod először az adataidat, kérlek, ellenőrizd, hogy minden adatod helyes-e! Ezután láthatod a megvásárolni kívánt tételeket és a végösszeget.

Ha minden adatot rendben találsz, kattints a Megrendelés elküldése gombra. Ekkor láthatod az összesítést, megrendelés számád, dátumát, végösszegét, a banki adatokat, ahova el kell utalnod rendelésed értékét, a megrendelt tételeket és a saját adataidat. Ezek után kérünk, utald el rendelésed összegét, és a továbbiakról emailben tájékoztatunk.