Események betöltése
« Vissza

Balatonman Füred 2017

szeptember 16.
00:00

Nevezési kategória Nevezés vége Ár
Balatonman Füred Rövidtáv2017.08.1715 900 Ft
Benevezek
Naptárba
Balatonman Füred Középtáv2017.08.1735 000 Ft
Benevezek
Naptárba
Balatonman Füred Iron táv2017.08.1745 000 Ft
Benevezek
Naptárba

Balatonman Füred 2017

Helyszín és időpont:  2017. szeptember 15-17.  Balatonfüred

Távok:

 • Rövid táv egyéni férfi kategória   0,95 km úszás, 45,5 km kerékpár, 10 km futás
 • Rövid táv egyéni női kategória    0,95 km úszás, 45,5 km kerékpár, 10 km futás
 • Közép táv egyéni férfi kategória  1,9 km úszás, 90 km kerékpár, 21,1 km futás
 • Közép táv egyéni női kategória    1,9 km úszás, 90 km kerékpár, 21,1 km futás
 • Iron táv egyéni férfi kategória    3,8 km úszás, 180 km kerékpár, 42,2 km futás
 • Iron táv egyéni női kategória     3,8 km úszás, 180 km kerékpár, 42,2 km futás
 • Közép táv kötött váltó ( három fő, minden csapattag csak egy számot teljesít )
 • Közép táv korlátlan váltó ( 2-10 fő,a csapattagok tetszés szerint válthatnak a kijelölt váltópontokon )
 • Iron táv kötött váltó ( három fő, minden csapattag csak egy számot teljesít )
 • Iron táv korlátlan váltó ( 2-10 fő,a csapattagok tetszés szerint válthatnak a kijelölt váltópontokon )

 

Versenyközpont:  Balatonfüred Spar parkoló

Díjazás:

 • Minden szintidőn belül befutó egyéni versenyző érmet, továbbá a közép és iron távon célbaérők egyedi technikai futó pólót kapnak.
 • Az egyéni kategóriák dobogósai külön érmet a győztesek kupát kapnak.

Pénzdíj:

 • A versenyen az egyéni Iron és Középtáv 1-3 helyezettjei pénzdíjazásban részesülnek.

Étkezések:

 • Tészta party pénteken 15.00-21.00 -ig. ( az összes egyéni távon indulóknak )
 • Bográcsparty szombaton 15.00 -24.00 ig. ( minden résztvevőnek )
 • Záró ebéd vasárnap az iron táv díjátadója után kb 12.00 órától. ( Iron egyéni indulóknak )
 • A versenyzők rajtszámra, a kísérők pedig az előre megváltott jegyükre kapják meg az ételüket. Az étkezéseken a fentieken túli, helyszíni vásárlásra csak korlátozott mennyiségben tudunk ételt biztosítani. Egyéb ellátásra a büfé üzemel, illetve mindenkit várnak a közeli vendéglátóhelyek.

Frissítés: A versenyen teljes frissítést biztosítunk. Bővebb információ itt.

Nyeremény sorsolás: 

 • Az utolsó IRON táv befutó másnap a díjátadó keretei között húzza ki azt a szerencsés nyertest, aki megnyeri a kétszemélyes wellness hétvégét, vagy a számos egyéb nyeremény valamelyikét. A sorsoláson mind a három triatlon táv egyéni szintidőn belüli befutói, illetve a futóverseny egyéni maratoni vagy félmaratoni távú szintidőn belüli befutói vesznek részt.
 • Kérünk, okvetlen legyél ott a nyereményhúzáskor vasárnap, mert csak személyes részvétel esetén kaphatod meg a nyereményt! Ha nincs jelen a nyertes, újra húzunk!

Nevezési információk: 

 • 2017-ben az egyéni nevezők létszámát 600 főben maximáltuk.
 • 2017. augusztus 28-ig online és személyesen is tudsz nevezni. (A nevezési díj helyszíni befizetése kedvezőbb mint az online fizetés, mivel a Maratonman Óbuda Futóboltban, Budapesten a  III. kerület, Pacsirtamező u. 3-10 egy 3000 forintos kupont is kapsz ajándékba melyet futócipő vásárlásakor tudsz beváltani.
 • 2017. augusztus 21-től már csak személyesen tudsz nevezni Budapesten a Maratonman Óbuda Futóboltban, ám ebben az esetben nem tudjuk garantálni a befutódhoz a Finisher mezt. (A mezek gyártása augusztus elején  történik, utána pótlásra lesz mód, de ezeket csak szeptember végén tudjuk átadni részedre.)
 • Helyszíni nevezés: a verseny előtt, szeptember 15 -én, pénteken 12:00-től 20:00-ig Balatonfüreden a versenyközpontban. A helyszíni késői nevezés 5ooo Ft-tal drágább, ezért is megéri korábban nevezni!
 • Figyelem: a verseny napján szombaton reggel 8.00-11.00 ig kizárólag a közép illetve rövid távokra tudsz a helyszínen nevezni!
 • Túljelentkezés estén a befizetések sorrendje határozza meg, hogy kik indulhatnak a versenyen, ezért arra kérünk, hogy fizesd be minél hamarabb a nevezési díjat, ha biztosítani szeretnéd a helyed a rajtzónában!
A Magyar Triatlon Szövetség 2017 évi versenyszabályzata értelmében a versenyen való indulás regisztrációhoz/versenyengedélyhez kötött. Az egyéni regisztráció 4000 forintba kerül.
Versenyengedélyt és regisztrációt a következő felületen lehet majd kiváltani: http://intranet.triatlon.hu/egyeni
Külföldi versenyzők saját hazájukban kiváltott engedélyét elfogadjuk, ha nem rendelkezik engedéllyel akkor vagy az online felületen, vagy a helyszínen 4000 forintért tud kiváltani.
Amit a licenszről tudni érdemes:  http://balatonman.hu/licensz-engedely/

Rajtcsomag felvétel:

 • A rajtszámod, chiped és rajtcsomagod átvételére már lehetőséged lesz a verseny előtti héten (kedd, szerda, csütörtök) Budapesten, a Maratonman Óbuda Futóbolt és Frissítőponton (Budapest. 1036 Pacsirtamező u. 3). A chip bérleti díja 1000.- Forint.
 • A verseny előtt, pénteken, illetve bejelentkezés esetén szombaton, Balatonfüreden a versenyközpontban, a Spár parkolóban.
 • Ha nincs saját chiped, akkor 1000 forint letétért cserébe a rajtszám felvételnél kapsz kölcsön. A verseny után a chipért cserébe a letétet természetesen visszakapod.

A rajtszámod hátán megtalálod a versenyen ügyeletes kerékpár szervíz és mentő telefonszámát!

Kerékpárok kiadása a verseny után:

A verseny végén a biciklik kiadása 16:00-tól, érkezési sorrendben történik a depóban. Biciklit kizárólag rajtszám ellenében tudunk kiadni. Kérjük, légy türelemmel az esetleges várakozás kapcsán!

Kerékpár szerviz:

A verseny előtt és alatt a szervíz hátteret a Bike Art Center kerékpáros bolt biztosítja. Kerékpározás közben bárkinél fordulhat elő bosszantó technikai probléma, defekt. A versenyt megelőző napon ne mulaszd el a biciklidet a központi szervízben a szerelőkkel átvizsgáltatni, ezt ingyenesen megteheted. A verseny ideje alatt a központi szervíz szintén nyitva van, de ha menet közben technikai probléma adódik akkor hívd a mobil szervízt akik a biciklis körön segítik a versenyzőinket.

A központi szervíz nyitva tartása:

 • pénteken 12:oo-től 20:oo-ig a versenyközpontnál,
 • szombaton 06:oo-tól 08:oo-ig az úszás helyszínén, 08:oo-túl 19:oo-ig a biciklis körön.

A mobil szervíz a futam napján 9:oo-től 19:oo-ig hívható.

Masszázs:
 • A masszázs sátrakat már péntken, illetve a rajt előtt is érdemes felkeresni, mert sportmasszőreink térítés ellenében kinesio tapeing tapaszok felrakását is vállalják.  A kinesio tapasz növeli a teljesítményt, segít a regenerálódásban és kisebb sérülések gyógyítására is használható.
 • A versenyt követően az egyéni célba érkezők – érkezési sorrendben – a célterületen felállított sátorban ingyenesen vehetnek igénybe egy gyors, maximum 10 perces frissítő masszázst a Gyógytornászda közreműködésével.

Parkolás:   A balatonfüredi Spar parkolóban kerül kiépítésre a versenyközpont, a rajtzóna, a célterület. Itt találhatók majd az öltöző sátrak és mobil WC-k is. A helyszínen a Hang On Produkció (Debreceni Attila&Toldi Tamás) kommentálja az eseményeket, buzdítja a befutókat. A versenyközponttól 200 méterre található a Sun City, ahol ingyenes parkoló vehető igénybe! A parkoló nem őrzött, az otthagyott kocsikért felelősséget sajnos nem tudunk vállalni. A verseny napján a füredi biciklis fordítónál, a Lapostelki utcában szurkolói zóna kerül kiépítésre. Erre a területre csak gyalog tudsz bemenni, javasoljuk, hogy ha autóval szeretnéd megközelíteni, akkor a Sun City (volt görög falu) fölötti nagy parkolóban tedd le az autódat és onnan gyalog közelítsd meg a 300 méterre lévő zónát! A zóna melletti benzinkúton büfé várja, a zónában szpíker szórakoztatja és tájékoztatja a nézőket. Itt lesz kijelölt zóna egyéni frissítő feladására is.

Kísérők és versenyzők belépése az úszás helyszínére: Az úszás a balatonfüredi Balatontourist területén lévő campingben kerül megrendezésre. A versenyzők és kísérőik a rajtcsomag felvételekor karszallagot kapnak mely nélkül, csak fizetés ellenében tudnak beléni a camping területére!

Balatonman Füred egyéni nevezési díjak:

Balatonman Iron Balatonman Középtáv Balatonman Rövidtáv
2017.01.16-ig 35 000 Ft 25 000 Ft 11900 Ft
2017.06.30-ig 40 000 Ft 30 000 Ft 13 900 Ft
2017. 08.17-ig 45 000 Ft 35 000 Ft 15 900 Ft

 

 

Szervező adatai
Név: Balatonman Triatlon Kft - Maratonman
Telefonszám: +36 70 379 1679
További eseményei
Esemény helyszíne
Cím: Balatonfüred, Arácsi út 15
Térkép: