Csomagok 2018-01-08T14:17:06+00:00

Csomagok és árak

Fuss Te is! előfizetés

4990Fthavonta
 • Edzéstervek gyaloglástól az ultráig.
 • Saját zónás edzéstervek és specifikus versenyfelkészítő programok.
 • Lézerpontos zónameghatározás.
 • TrainingPeaks edzésvezetés.
 • Edzésterveid telefonon és tableten.
 • Automatikus edzésszinkron az óráddal.
 • Versenystratégia.

Prémium előfizetés

9990Fthavonta
 • Minden, amit az akadémia előfizetés tartalmaz.
 • Hozzád igazodunk!
 • Versenynaptáradra tervezünk!
 • Újratervezés.
 • Havi visszajelzés.
 • 20% kedvezmény a Futóműhely szolgáltatásaiból.
 • 10% nevezési kedvezmény BSI rendezvényekre, ha velünk készülsz. Törzsfutóknak is!

1. BÓNUSZ:

Sportolónkként tagja lehetsz Facebook csoportunknak, ahol én is jelen leszek, és ahol találkozhatsz a hozzád hasonlóan elhivatott futókkal. Így a motiváció mellett, talán futótársat is találsz a futóedzéseidre!

Van itt még valami!

2 db különleges BÓNUSZ jár a Fuss Te is Akadémia előfizetésed mellé, amiket előfizetés után AZONNAL elérsz!

2. BÓNUSZ:

Szakmai anyagok, oktatóvideók és zárt körű, csak előfizetőinknek szóló webináriumok, amik segítenek abban, hogy már az első futólépéseknek is magabiztosan vágj neki.

Kockázatos-e számodra az automatikus fizetés?

Mi alapvetően futóedzők vagyunk, a nevünket és az arcunkat adjuk a Fuss Te is Akadémiához, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bízol bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnánk megfelelni egy edző-sportoló viszonyban? Hogyan ajánlanának a futóink minket, ha lenne egy pici gyanú is velünk szemben? Sehogy! Az automatikus fizetési megoldásnál az is vezérelt minket, hogy a futók és futóedzők kapcsolata hagyományosan havi díjas alapú, ezért úgy gondoltuk, hogy ehhez mi is alkalmazkodunk és a korszerű és kényelmes automatikus bankkártyás fizetést is ehhez alakítjuk.

Az előfizetés az előfizetés napjától számított egy hónapig él, mely után automatikusan megújul bankkártyás fizetéssel. Az előfizetést az OTP SimplePay biztosítja. A bankkártya adatokhoz a Fuss Te Is! Akadémia nem fér hozzá, azok kizárólag az OTP SimplePay rendszereiben tárolódnak el. A Fuss Te Is! Akadémia az előfizetés teljes időtartama alatt biztosítja a hozzáférést a kiválasztott edzéstervedhez, szakmai anyagokhoz és videókhoz.

Igen, az előfizetést bármikor lemondhatod! Lemondás esetén rendszerünk a következő esedékes előfizetési díjjat már nem fogja vonni a bankkártyádról. A lemondáskor az aktuális előfizetésből hátralévő ideig a Fuss Te Is! Akadémia zavartalanul biztosítja a szakmai anyagokhoz és az edzéstervedhez történő hozzáférést. Amennyiben valamilyen váratlan esemény, vagy betegség miatt nem tudod folytatni az edzést, úgy inkább azt javasoljuk, hogy szüneteltetesd az előfizetésed.

Az előfizetés szüneteltetését akkor javasoljuk, ha valami váratlan esemény, vagy betegség folytán nem tudod elvégezni az edzéseket, de nem szeretnéd, hogy az előfizetési díjad kárba vesszen. Ilyenkor van lehetőséged az Akadémia előfizetésed szüneteltetésére, majd a kérdéses időszak lejárta után annak újraindítására is. Szüneteltetéskor az előfizetésedből fennmaradó napok számát eltároljuk, amiket az előfizetés újraindításakor jóváírunk számodra, azaz egyetlen már befizetett napod sem vész el!

Természetesen! A szamlazz.hu -nak köszönhetően előfizetésed megvásárlása után pár percen belül megkapod tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított ÁFÁ-s számlát. Az előfizetésed minden hónapban automatikusan megújúl, így minden hónapban egy új számla keletkezik, amit szintén automatikusan küldünk neked e-mailben!

Az Akadémia előfizetés szolgáltatásai

A Prémium előfizetés szolgáltatásai

Bónuszok minden akadémiás futónak

Mi edzéstervet adunk, futóink futnak, eredményeink magukért beszélnek!

10 km-es versenyre készültem, olyan jól sikerült a felkészülés, hogy az utolsó 2 km-en még gyorsítani is tudtam! 🙂

Barcánfalvi Judit

Számomra azért szimpatikus ez a program, mert elérhető szakemberek útmutatásai révén TUDATOSSÁGot vihetek a futásba.

Karakai Judit

Ha tutira akarsz menni, nem akarod széthajtani magad, tudatosan, egészségesen szeretnél futni, akkor válaszd a Fuss Te is Akadémiát!

Willy Károly