10 vélemény az egy hete zárult Wizz Air felkészítő csoportokból

Elindítani egy futóiskolát, egy addig teljesen új szolgáltatás kereteit mindig nehéz, de nagyon izgalmas feladat. Amikor nyáron Olivérrel belevágtunk, akkor tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz. Most tesszük le egy olyan futóakadémia alapjait, ami talán meghatározó lesz a jövő futónemzedékeinek felkészítésében. Ennek megfelelően nagyon izgatottan vártuk sportolóink visszajelzéseit a most zárult Wizz Air Budapest félmaraton eseményeire velünk készülő futóktól. Ők voltak az első évfolyam, nekik ért véget legelsőként a programjuk. Ezek a vélemények számunkra mindig fontosak, mi nem csak sportolóként, de ügyfélként és figyelünk rátok, ezekért a programokért fizettek és mi szeretnénk megdolgozni a pénzetekért és kiérdemelni a bizalmatokat.

Köszönjük, hogy ennyien velünk tartottatok és köszönjük azoknak a sportolóknak akik visszajelzéseikkel segítik munkánkat!

“Jó kis edzésterv volt. Nehéz volt de megérte.” (Neszveda Péter)

“Olyan edzésprogramot kaptam, amit internetről nem lehet letöltetni. Olyan embertől, akit maximálisan tisztelek és elismerem a munkáját. Az elején kicsit kételkedtem a program sikerében, de miután be lettek állítva a megfelelő pulzusértékek, hétről hétre érezhető volt a fejlődésem. Meg kell bízni az edzőben, meg kell csinálni a feladatokat lelkiismeretesen ennyi a titka. És működik. A pulzus és idő alapú edzéseknek köszönhetően nem hajtom szét magam az edzéseken, de megfelelően terhelt vagyok és érzem magamon a fejlődést.” (Sándor László)

“Aki kezdő vagy nem tud előrelépni és tovább fejlődni annak mindenképpen ajánlom, de sok akaraterőre és kitartásra lesz szüksége a kívánt cél eléréséhez!!
Kitűnő nagy tapasztalattal rendelkező edzők segítik a munkát, akik szakmai tudásukkal minden tőlük telhetőt megtesznek a siker eléréséig vezető úton!!” (Horváth Péter)

“Teljesen rám szabott program, a pulzuszónák, a távok rám voltak szabva. Mindig időben megkaptam az eredményeket. És abszolút teljesíthető volt, de kellett küzdeni.” (Györffy Mónika)

“Számomra azért szimpatikus ez a program, mert “elérhető” szakemberek útmutatásai révén TUDATOSSÁGot vihetek a futásba, és folyamatosan van MOTIVÁCIÓm. Nagyon jó ötlet a KÖZÖS EDZÉS lehetősége, és számomra értékes a KÖZÖSSÉGbe való tartozás érzése. Nyugodt szívvel ajánlanám bárkinek. 🙂 ” (Karakai Judit)

“Nekem csak pozitív tapasztalatom van a programmal kapcsolatban. Attól függetlenül, hogy a megcélzott 2:15-ös fm nem jött össze, érzem a fejlődést, az átlagpulzusom lejjebb ment, nem kellett belesétálnom, és még az utolsó km-eken is előztem, ami emlékeim szerint azelőtt nem igazán fordult elő 🙂 Személyre szabott zónákkal az edzések végére jóleső fáradtság, és nem a kifulladás jellemző. Ha kérdés merül fel, van kihez fordulni, de nem ül senki a nyakamon, a napirendembe beilleszthetőek a futások, akkor amikor nekem jó.” (Bartal-Sedró Brigitta)

“Nálam bevált. Látványos és érezhető volt a fejlődés a 12 hét során. Megfizethető, korrekt ár.
Az sem másodlagos, hogy Lőrincz Olivér és Moós Gergő közös munkája, szakértelme, tapasztalatai alapján készülnek az edzéstervek.” (Varga Beáta)

“Mindenkinek javaslom, hogy a pulzuskontrollal való futást próbálja ki és hagyjon időt magának az eredmény elérésére!
Nagyon köszönöm a lehetőséget! Le a kalappal előttetek!” (Polster Ágota)

“Pontosan érkezik az edzésterv és a visszajelzés azonnali. Mivel a pulzusra nekem is figyelnem kell, így jobban odafigyeltem. A videók nagyon hasznosak, sokat tanulok belőle. Nyújtás, bemelegítés minden benne van és fontos, hogy egy futó mutatja a gyakorlatokat.” (Szabics Erika)

“Két órás célidőre fizettem be. 1:54 lett! Pénzt hol lehet visszaigényelni? :)))))
Köszönet a felkíszétésért Moós Gergely és Lőrincz Olivér.”  (Willy Károly)

Nincs megállás, megyünk tovább! Tartsatok velünk a Zúzmara Félmaraton különböző távjain is! Jelentkezhetsz akár az 5 vagy 10km-es felkészítő programba, de ha megjavítanád a mostani félmaratoni idődet, ne habozz becsekkolni Lőrincz Olivérhez a félmaratoni felkészítőbe!

 

2018-01-10T19:47:51+00:00